REZERVARE0727 313 444

Despre Noi

Credem în servicii bine făcute, iar clienții noștri vor fi puși întotdeauna pe piedestal.

PREMIER TOUR | CONECTÂND DESTINAȚII, DEPĂȘIND AȘTEPTĂRI.

REZERVĂVIZIUNI

Depășind simplele călătorii, sculptăm experiențe memorabile în fiecare drum pe care îl parcurgem împreună.

PREMIER TOUR

Transportul tău spre aeroport

Ce ne definește

Ce ne definește este angajamentul nostru neclintit față de excelență, inovație și satisfacția clientului. Suntem dedicați să oferim servicii de transport de înaltă calitate, personalizate pentru a îndeplini și a depăși așteptările fiecărui client.

Ne mândrim cu adaptabilitatea și flexibilitatea noastră de a răspunde rapid și eficient la nevoile în schimbare ale clienților, stabilind noi standarde de serviciu în industria de transport.

CONTACTEAZĂ-NE

VIZIUNE

Viziunea noastră este de a redefini peisajul transportului la aeroport, stabilind noi standarde de excelență, confort și fiabilitate.

Ne propunem să fim mai mult decât un furnizor de servicii de transfer aeroport; dorim să fim partenerul de încredere al clienților noștri, un simbol al inovației și al calității în domeniul transporturilor.

Prin integrarea tehnologiilor avansate, a practicilor sustenabile și a unei abordări centrate pe client, aspirăm să creăm o rețea de transport aeroport care să conecteze oameni și locuri într-un mod ce depășește așteptările, oferind experiențe de călătorie fără egal.

Viziunea noastră este ghidată de pasiunea pentru excelență și dedicarea de a contribui la o lume mai conectată, mai accesibilă și mai prietenoasă cu mediul.

SOLUȚII

Într-o lume în continuă schimbare, înțelegem importanța adaptabilității și a oferirii de soluții inovatoare care să răspundă nevoilor diversificate ale clienților noștri.

Fie că este vorba de călătorii individuale sau de grup, deplasări de afaceri sau excursii personale, ne străduim să depășim așteptările prin servicii de înaltă calitate, siguranță neîntreruptă și confort.

Soluțiile noastre includ:

01. Transport Personalizat

02. Rezervări Flexibile

03. Vehicule Moderne

04. Șoferi Profesioniști

05. 15+ Ani Experiență

06. Suport 24/7

07. Pachete Corporative

08. Pachete Navigatori

MISIUNE

Misiunea noastră este de a asigura o experiență de călătorie superioară, sigură și confortabilă pentru toți clienții noștri, indiferent de destinația lor.

Ne dedicăm să oferim servicii de transport aeroport de înaltă calitate, punând accent pe nevoile individuale ale fiecărui pasager și adaptându-ne continuu la cerințele pieței.

Prin profesionalism, inovație și angajamentul față de sustenabilitate, ne propunem să fim lideri în industria transporturilor, îmbunătățind standardele de serviciu și contribuind la o comunitate mai conectată și mai responsabilă din punct de vedere ecologic.

Misiunea noastră se concretizează prin următoarele soluții:

01. Accesibilitate

02. Siguranța Pasagerilor

03. Calitatea Serviciului

04. Inovație

05. Sustenabilitate

06. Formare Profesională

07. Parteneriate Strategice

08. Îmbunătățire Continuă

VALORI

  1. Integritate – Onestitate și transparență în toate acțiunile și interacțiunile noastre.
  2. Respect – Tratarea fiecărui client și angajat cu respectul și demnitatea pe care le merită.
  3. Excelență – Angajamentul neclintit către calitatea superioară a serviciilor și satisfacția clientului.
  4. Responsabilitate – Asumarea responsabilității pentru acțiunile noastre și impactul pe care îl avem asupra comunității și mediului.
  5. Inovație – Căutarea constantă a unor modalități noi și creative de a îmbunătăți serviciile și experiența clientului.
  6. Siguranță – Prioritizarea siguranței pasagerilor, angajaților și a comunităților prin toate practicile noastre.
  7. Sustenabilitate – Angajamentul de a promova practici ecologice și de a contribui la un viitor mai verde.
  8. Echipă – Crearea unui mediu de lucru pozitiv și susținător, unde fiecare membru este valorizat și încurajat să crească.

CEL MAI RAPID TRANSFER CONSTANȚA – OTOPENI

Cine Suntem?

Suntem echipa Premier Tour. Un brand ce a luat naștere într-un cadru familial acum mai bine de 15 ani din pasiunea pentru autovehicule și transport persoane.

Cu peste 15 ani experiență în domeniul transporturilor rutiere de persoane, Premier Tour vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de servicii menite să îndeplinească nevoile tuturor clienților ce ne trec pragul.

Transportul Privat Constanța – Aeroport Otopeni” este serviciul ce ne reprezintă și este dedicat tuturor celor ce doresc să călătorească singuri sau împreună cu cei cunoscuți într-un autoturism modern și confortabil cu șofer către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, către Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sau către orice altă destinație aleasă de către dumneavoastră, la prețuri decente și într-o manieră sigură.

De-a lungul timpului, din dorința de a evolua și de a ne perfecționa pe piața transporturilor din România, compania Premier Tour a devenit una dintre puținele companii ce și-au legalizat existența în totalitate prin prisma obținerii tuturor avizelor și licențelor pentru a funcționa în legalitate deplină, asigurând totodată cea mai eficientă și diversificată flotă de autovehicule deținând pentru fiecare în parte documentele și asigurările necesare pentru a putea acoperi orice solicitare primită pentru orice număr de pasageri într-o manieră perfect legală și confortabilă.

De asemenea, compania noastră vă oferă și serviciul de “Rent a Car With Driver” – închiriere autovehicul cu șofer pentru deplasare către orice destinație aleasă de către dumneavoastră, fie că este destinație națională sau internațională în aceleași condiții de confort și siguranță deplină.

Toate acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul și vă urăm o călătorie plăcută!

APELEAZĂ

De peste 15 ani, Premier Tour redefinește călătoria, oferind confort, siguranță și o experiență personalizată, de la pragul casei până la orizonturile lumii.

PREMIER TOUR

Informatii transport

Contact PREMIER TOUR

Ai nevoie de mai multe informații? Contactează-ne:

REZERVĂ