REZERVARE0727 313 444

Alegerea Companiei de Transport Constanța – Aeroport Otopeni

by premiert

De multe ori suntem întrebați ce diferență este între PremierTour și celelalte companii care oferă transferuri spre aeroport, mai ales spre Otopeni sau Mihail Kogălniceanu. În acest articol vom specifica tot ce trebuie să iei în considerare pentru a obține cea mai bună experiență posibilă referitor la acest tip de transport.


Conținut


Deci? De ce anume trebuie să ții cont când alegi compania de transport aeroport?

Detalierea serviciilor
Detalierea serviciilor

Aceasta este întrebarea pe care și-o adresează mulți dintre clienții noștri, iar răspunsul este cât se poate de simplu – în funcție de nevoile fiecăruia. Unii dintre noi preferă să ajungă cât mai repede, alții preferă confortul, siguranța este și ea prioritară, curățenia mașinilor este și ea importantă, și alte condiții pe care sincer, orice companie de transport spre aeroport trebuie să le furnizeze clienților.

Aspecte de luat în considerare atunci când alegi transportul Constanța Otopeni sau retur

Ce trebuie sa faci?
Ce trebuie sa faci?

Când vine vorba de aceste transferuri, siguranța și confortul sunt extrem de importante, însă sunt și alte aspecte ce trebuie luate în calcul. Detaliile pe care trebuie să le ai în vedere pentru a beneficia de transferul perfect pe ruta Constanța – Otopeni sunt următoarele:

1. Verifică tipul de autoturisme puse la dispoziția ta de către firma de transport.

Autoturismele mai mici sunt mult mai confortabile și mai rapide decât microbuzele clasice, gradul de siguranță fiind și acesta mai mare. Pentru că numărul de pasageri este mai mic, întreaga călătorie poate fi gestionată mai ușor iar elementele care sporesc confortul sunt mai numeroase, de la scaune rabatabile până la prize individuale pentru încărcarea telefoanelor mobile. Deci, caută ca transportul tău să se desfășoare în autoturisme de 8+1 pentru un confort mai mare și un timp mai scurt până la aeroport.

2. Flexibilitatea curselor

Alege alternativa potrivită în funcție de necesități, mai ales în situații de urgență când este foarte indicat să alegi o firma care realizează curse în regim privat cu disponibilitate de a onora cursa la solicitatea ta. De exemplu, mașinile noastre cu regim privat au disponibilitate 24 din 24 la același preț, iar cursele economice de transport Constanța Otopeni sunf foarte frecvente, astfel încât vei ajunge la ora stabilită de tine.

3. Detalierea serviciilor

Primirea imediată a detaliilor cu privire la costuri dar și detalierea serviciilor opționale precum preluarea de la domiciliu, plasarea la o adresă specificată, raportul calitate-preț, transparența, fără prețuri ascunse, cât și timpul pentru efectuarea totală a transportului sunt printre serviciile ce trebuiesc detaliate încă dinainte de a rezerva.

4. Experiența șoferilor

Cursele Constanța – aeroport Otopeni sunt solicitante, de aceea este important ca șoferii să fie experimentați, să fie disciplinați și să cunoască, respectiv să respecte programul transferurilor. De asemenea, echipajul trebuie să fie bine instruit ca să poată rezolva cu ușurință orice problemă neprevăzută fără a perturba programul efectiv de transfer. Șoferii de la Premier Tour sunt printre cei mai experimentați din județ, astfel, tu vei ajunge în siguranță la aeroportul Otopeni sau, în cazul unui retur, acasă.

5. Preluarea se poate face și din alte localități învecinate

O companie care se respectă nu își va sili clienții/pasagerii să își care bagajele până la un anumit punct de întâlnire, de obicei acesta fiind în Constanța. Unele companii oferă preluarea de la domiciliu, dar contra-cost și tot la acel punct de întâlnire vor ajunge (e ca și cum te-ar lua un taxi și te-ar duce la punctul de transfer). De exemplu, cu Premier Tour preluarea de la domiciliu intră în prețul biletului, și ești preluat/ă de la domiciliu în funcție de distanța de aeroportul Otopeni.

Vânează Promoțiile

Solicită serviciile Premier Tour
Solicită serviciile Premier Tour

Pe lângă cele enumerate mai sus, nu uita și de promoțiile pentru anumite categorii de clienți cum ar fi studenții, pensionarii și copiii. De asemenea, călătoriile alături de familie sau prieteni trebuie răsplătite și îți pot aduce economii importante întrucât reduceri generoase se pot aplica pentru grupurile mai mari de 4 persoane.

Concluzie

Compania de transport trebuie să îți satisfacă cât mai multe nevoi pe parcursul întregii călătorii, dar mai presus de orice, să îți ofere siguranță și să facă din transferul către aeroport cea mai bună și confortabilă experiență. Oriunde ai vrea sa ajungi din aeroportul Otopeni, oriunde te-ai duce în vacanță, important este cum ajungi pe aeroport, în cât timp, în siguranță și cu prețuri realiste. Dacă ești din Constanța și ai nevoie de transfer la aeroportul Otopeni Henri Coandă sau retur, poți apela cu încredere la serviciile noastre și vei vedea că respectăm întocmai tot ce am scris în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *